Αποστολάκης & Συνεργάτες

Δικηγορικό γραφείο

Το γραφείο διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών (νομικών και άλλων) προκειμένου να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις της κάθε υποθέσεως και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Ιωάννης Αποστολάκης

Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής ΥΠ.ΔΝ, Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών IMI,IMC, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω LL.M, MSc

Ο Ιωάννης Αποστολάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στο Εμπορικό Δίκαιο με μεταπτυχιακές σπουδές στο Bristol University καθώς επίσης και στις διεθνείς συμβάσεις, στα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα και στα εμπορικά σήματα στο Temple University. Συνέχισε επίσης τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αθήνα στο ΑLBA MSC in business studies for lawyers.
Έχει επίσης μετεκπαιδευτεί στη διαμεσολάβηση και στις διαπραγματεύσεις.

Διαθέτει μεγάλη δικαστηριακή εμπειρία και ενασχολείται με όλους τους τομείς δικαίου με έμφαση στο Αστικό και Εταιρικό δίκαιο. Ενασχολείται επίσης με ζητήματα ποινικής και αστικής ευθύνης από τροχαία ατυχήματα και με το Δίκαιο κοινωνικής ασφάλισης.

Αποτελεί εξωτερικό συνεργάτη σε μεγάλους τραπεζικούς οργανισμούς της Ελλάδος (Eurobank Α.Ε. και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.) καθώς και του Επικουρικού Κεφαλαίου ΝΠΙΔ και συμβουλεύει και συνεργάζεται με πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) – (E-Shop Α.Ε., Wedding Mall A.E., E-TABLE.GR, DOCTORANYTIME.GR, BLUEGROUND IKE).

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Σπύρος Ζερβόπουλος

Δικηγόρος παρ’ Εφέταις

Ο Σπύρος Ζερβόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το έτος 1999 ασκεί μαχόμενη δικηγορία ως συνεργάτης, με σημαντική δικαστηριακή εμπειρία.

Εξειδικεύεται στο Εργατικό Δίκαιο και στο Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, στο Αστικό, Οικογενειακό, Κληρονομικό και Ενοχικό Δίκαιο και στις Μισθώσεις.

Στυλιανή Αποστολάκη Λυγιδάκη

Ιδρύτρια του γραφείου

Η Στυλιανή Αποστολάκη Λυγιδάκη γεννήθηκε στην κωμόπολη Κισσάμου Χανίων Κρήτης. Το έτος 1967 εισήχθη στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το έτος 1973 με βαθμολογία ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ. Παράλληλα φοίτησε και στην σχολή Κοινωνικών λειτουργών της εταιρείας προστασίας ανηλίκων κι έλαβε πτυχίο το έτος 1972.

Το 1974 ίδρυσε το Δικηγορικό  Γραφείο Αποστολάκη και Συνεργάτες. Το κύριο αντικείμενο της είναι αυτό του Εμπορικού Δικαίου, Διοικητικού Δικαίου, Εμπραγμάτου, Ενοχικού και ιδία Διαδικασιών μισθώσεων και Οικογενειακού δικαίου.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συμβάσεων και κυρίως αγοραπωλησιών όπως επίσης έχει διεξάγει μεγάλο αριθμό δικών αστικών και ποινικών με επιτυχία.

Γνωρίζει την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.